maart 2018

Van de voorzitter  

 

Beste clubleden,

 

We hebben een drukke maand februari achter de rug met als hoogtepunten de lentetocht en de oiga van de heer Siegfried Salomon op 6 februari.

De oiga over een te bouwen seniorenresidentie in Jávea trok zéér veel belangstelling. Veel leden van de NCJ zijn geïnteresseerd in dit onderwerp. Hieruit blijkt dat velen van ons graag hun oude dag in Jávea willen doorbrengen. Aan dit ‘verzorgd oud worden’ hangt echter wel een prijskaartje!

Het gebouw moet nog uit de grond gestampt worden en het project vraagt zeker om meer achtergrondinformatie. Er zijn op dit moment nog de nodige vragen die hopelijk in een later stadium beantwoord zullen worden. Er is inmiddels een Nederlandse vertaling van het project. Wij zullen dit t.z.t. als bijlage via een clubmail meesturen.

Het is de bedoeling dat de residentie in 2020 geopend wordt..

En… toen hadden we de lentetocht op 16 februari! De organisatoren hebben engeltjes op hun schouders gehad. Het was mooi weer en de bloesem tierde welig. Er was een geweldige tocht uitgezet door een gebied dat veel van onze leden nog niet kenden. Leuk was ook de informatie over de diverse stadjes en dorpen die we kregen. De koffiepauzes waren uitstekend verzorgd en tot slot hadden we een heerlijke lunch in La Solana in Alcalalí.

Om in Olympische termen te spreken. Er was brons voor de leden die slechts tweemaal verdwaalden. Zilver voor de deelnemers die maar eenmaal het pad kwijtraakten en goud voor de organisatoren. Harry en Jeannette van Zundert, Cor en Jetta Wiedenhoff, Gerrit en Anke de Bruin, Nico en Sonja Veenstra!

Denkt u aan de Algemene Leden Vergadering op 27 maart. De eerste oproeping is om 12.00 uur, de tweede om 12.30.

Als bestuur werken wij hard aan de nodige verbeteringen en evenementen die op stapel staan.

Wij hopen op een grote opkomst, vooral nu we zoveel nieuwe leden hebben.

 

Tot spoedig.

Hedwig de Jong