februari 2018


Van de voorzitter  

 

Beste clubleden,

 

De feestmaand zit er weer op en we kunnen als club terugkijken op een gezellig kerstdiner en een zeer druk bezochte nieuwjaarsreceptie.

Bent u ook een van die 80% Nederlanders die ieder jaar weer goede voornemens maakt?

Afvallen, meer sporten en bewegen, minder roken en drinken etc. Ik hoop niet dat inmiddels de frustratie de overhand heeft gekregen door het niet kunnen nakomen van al uw goede voornemens. Een troost is misschien dat het 84% van die mensen niet lukt om zich hieraan te houden omdat men al snel weer vervalt in het oude patroon. Geen zorg in 2019 kunt u weer opnieuw een poging wagen!

Ik zou zeggen laten we genieten van het heerlijke weer dat we de afgelopen maand hebben gehad, vergeleken bij Nederland zitten we er hier ‘warmpjes’ bij. Ik weet niet of het de stilte voor de ‘storm’ is, zoals in Catalonië. Misschien krijgen de Catalanen straks een president die via Skype gaat regeren? Het politieke klimaat gaat daar helaas steeds meer lijken op een tragikomische soap. Een ding is zeker het wordt tijd dat het vertrouwen in de politiek in heel Spanje hersteld wordt en dat we erop mogen vertrouwen dat er eindelijk eens een einde komt aan de corruptie (een mens moet toch wat te dromen hebben)!

Binnen de NCJ zien we nog steeds een toename van nieuwe leden. Wij heten nogmaals al deze mensen van harte welkom en we hopen dat ze hun draai kunnen vinden binnen de activiteiten die wij bieden.

Op 16 februari wordt de lentetocht weer georganiseerd door Harry van Zundert en Cor Wiedenhoff. Vergeet u niet zich op tijd in te schrijven omdat er slechts 80 mensen kunnen deelnemen.

Voor de autotrektocht in 2019 zijn we nog op zoek naar enthousiastelingen die deze tocht willen organiseren. Laat van u horen, het is een activiteit die enorm populair is binnen de club.

Denkt u ook aan de oiga die op 6 februari gehouden wordt door de heer Wilfried Salomon over een te bouwen seniorenresidentie in Jávea.

Ik wens u een hele fijne en zonnige maand februari.

 

Hedwig de Jong